PROGRAMMA EN NETWERK MANAGEMENT

Verlamt het gevecht tussen "ik en wij" uw programma of netwerk? Keren tegenstelde belangen tussen de samenwerkende organisaties steeds terug? Sudderen conflicten door en verzieken zij de onderlinge relaties? Of worden de gezamenlijke doelstellingen en resultaten niet bereikt? Kortom sijpelt de energie weg, en wordt het hangen en wurgen? Wij kennen dit gevoel maar al te goed.

Onze zoektocht naar praktische handvatten voor programma- en netwerkmanagement (en het vervolgens uitvoeren van deze methoden en technieken) heeft een benadering opgeleverd waar we trots op zijn. Een benadering die we zelf ook gebruiken in ons werk als (interim) managers en procesbegeleiders van programma's, allianties en netwerken.

De basis van onze benadering is de coherentiecirkel uit de Vrije Actor benadering van Dr. Eelke Wielinga. We gebruiken Capacity Works (GIZ) om structuur in uw netwerk of programma te brengen. Daarnaast gebruiken we onze kennis op het gebied van procesbegeleidingstechnieken en DAP.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

• Wij vergroten uw vaardigheden in de training programma- en netwerkmanagement
• Wij coachen uw programma- en netwerkmanagers
• Wij doen de procesbegeleiding voor uw netwerk of programma

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met 
Niek Bakker, senior adviseur, via
06 20 36 63 87 of nb@mdf.nl 

"MDFnl is in staat op basis van abstracte wensen een training op maat te maken voor onze medewerkers, die in een dag wordt gegeven en waar deelnemers van verschillende niveau`s en pluimage allemaal enthousiast over waren"  Provincie Gelderland

"MDFnl faciliteert op een interactieve en positieve manier een denk, groei, en ontwikkelproces van doelgerichte partnerschappen met een concreet actieplan als eindresultaat." International Sports Alliance (ISA)