PROCESBEGELEIDING

"Verbinden". Het is hét woord van de laatste 5 jaar. Maar wat is het moeilijk om mensen binnen teams, mensen met de organisatiestrategieën  of mensen met strategische partners te verbinden. Verbinding leggen door procesbegeleiding is ons vak, tegelijkertijd zijn wij sterk gericht op het beoogde resultaat. Wij bereiken resultaten zoals een gedragen visie en strategie, een projectplan of een organisatieverandering gebaseerd op co-creatie.

Procesbegeleiding is een vak dat we met veel liefde uitvoeren en verder ontwikkelen. Wij zijn gedreven procesbegeleiders en hebben onze sporen verdiend in binnen- als buitenland. Wij hebben IAF gecertificeerde professionele procesbegeleiders in huis.

Wij brengen mensen in beweging

.

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?

U wilt een draagvlak creëren voor een toekomstvisie of een nieuwe strategie.
U wilt synergie en nieuwe energie door creativiteit in werkvormen.
U wilt een sprankelend samenwerkingsverband faciliteren.
U wilt een aantal van uw medewerkers trainen tot vaardige procesbegeleiders.

Wanneer u contact met ons opneemt om weer beweging te krijgen dan bekijken we in een verkennend gesprek wat de beste procesaanpak is en gaan vervolgens aan de slag. We schrikken er niet voor terug om tijdens een bijeenkomst van aanpak te wijzigen als de situatie hier om vraagt. Wij gebruiken onder andere methoden als de Brown Paper sessies, Appreciative Inquiry, Future Search en Open Space.

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met
Niek Bakker, senior trainer/adviseur, via
06 20 36 63 87 of nb@mdf.nl 

"Geïnformeerd, gecommitteerd en flexibel inspelend op de dynamiek van het proces". Samenwerking Woord &Daad - Red een Kind

"MDF biedt fantastische procesbegeleiders en onderzoekers die voor het beste eindresultaat gaan." International Sports Alliance (ISA)