ONZE LEERTRAJECTEN

Onze training brengt mensen in beweging
Wij geloven niet dat u er verder mee komt als uw medewerker weer eens een training heeft gevolgd. U kunt pas tevreden zijn wanneer uw medewerker veranderd terugkomt van een training. Training is het faciliteren van leren.

Onze visie op leren gaat niet alleen over de overdracht van kennis of de beschikbaarheid van informatie. Pas wanneer deelnemers actief worden betrokken om inzichten te verkrijgen en vaardigheden aan te leren, kunnen zij het geleerde echt toepassen. Zo werken we in iedere training aan kennis, vaardigheden en gedrag.

De leerstijlencyclus van Kolb is daarvoor de basis. Dit is een ervaringsleercyclus die beschrijft hoe volwassenen leren en nieuwe inzichten verwerven. Ons startpunt is wat deelnemers al weten, kunnen en doen. Wij bouwen hierop voort.


Bij ons leert u terwijl u werkt en werkt u tijdens het leren.
We werken vanuit de competenties en de realiteit van de deelnemers en spelen met verschillende leervormen (van creatie-leren tot opdrachtgestuurd leren).

Onze trainingen zijn praktisch en kennen vele verschillende werkvormen. U leert hands-on instrumenten die u gelijk in uw eigen context kunt toepassen. U kunt persoonlijke feedback verwachten om nog beter te worden in wat u doet.

Bij de vormgeving van onze trainingen laten we ons leiden door de principes van Brein Centraal Leren.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Wij bieden:

  • Diverse open-inschrijvingsopleidingen op het gebied van management, mens en organisatie en netwerkmanagement.
  • Maatwerk trainingen op het gebied van management, mens en organisatie en netwerkmanagement.

Wij zijn erop gericht om onszelf uiteindelijk overbodig te maken dat betekent dat wij u ook kunnen bekwamen om zelf trainer te worden.

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met 
Han Verhoeven, senior trainer/adviseur, via
06 44 23 54 75 of hv@mdf.nl 

"MDF is in staat op basis van abstracte wensen een training op maat te maken voor onze medewerkers die in een dag gegeven en waar deelnemers van verschillende niveau`s en pluimage allemaal enthousiast over waren."
Domein Beleid en Strategie, Provincie Gelderland

"Buitengewoon sterke facilitatie, zowel qua technische opzet als menselijke uitvoering" Netherlands Helsinki Commitee