BESTAAN ORGANISATIES EIGENLIJK WEL?

Vanuit onze filosofie: “Our World is about People”, kijken wij graag over grenzen heen: grenzen van landen, grenzen van organisaties en ook grenzen van mensen. Mensen helpen hun grenzen te verleggen maakt teams, organisaties en netwerken beter is onze diepgewortelde overtuiging.

In het antwoord op de Participatiewet werken wij met onze eigen DAP aanpak. Potentiële ondernemers met afstand tot de arbeidsmarkt ontwerpen hun businessplan met ondersteuning van ervaren ondernemers uit de eigen omgeving. Dit leidt tot inspirerende sessies waar deze potentiële ondernemers geholpen worden om hun eigen grenzen te verleggen om uiteindelijk op eigen kracht door te gaan.

Het MDFnl team heeft zich in 2015 versterkt met een HRM aanpak voor gerichte competentieontwikkeling. Deze aanpak heeft een aantal van onze grote klanten geholpen om visie, strategie en implementatie van hun HRM beleid praktisch en enthousiasmerend voor alle betrokkenen te stroomlijnen.

Met een aantal grote dienstverlenende instellingen hebben wij gewerkt aan zelfsturende en zelforganiserende teams. Met onze eigen Team-Driehoek aanpak hebben wij constructieve dialoogsessies ontworpen en uitgevoerd, waarbij zowel teams als management hebben geleerd wat zelforganisatie (en sturing) in de praktijk betekent en kan opleveren.

Vertrouwen in jezelf en vertrouwen in de ander is de basis voor gezonde groei en daarin werken wij graag samen met u.

ONZE KLANTEN

BAYER

"MDFnl staat voor professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme. Wij waren zeer tevreden over de MDFnl trainer. De flexibiliteit die werd getoond bij wijziging in programmatie wordt enorm geapprecieerd"

CENTER FOR INTERNATIONAL LEGAL COOPERATION (CILC)

"MDFnl provides a solid collection of ready-made products that can be swiftly tailored and applied to a range of projects."

CORDAID

"De training Vitaliteit & Plezier maakt veel duidelijk van wat er in je hoofd/brein omgaat in tijden van verandering. Er komen verschillende facetten van stress en vitaliteit aan bod waardoor de kans groot is dat het aansluit bij veel mensen."

ELEOS

"De MDFnl adviseurs beschikken over het empatisch vermogen om zich snel in te leven in de wereld van de client en door prikkelende vragen de clientorganisatie te brengen tot vernieuwende inzichten."

EYE CARE FOUNDATION

"Experts with experience!"

"De MDFnl adviseur denkt van binnenuit mee. Hij heeft zicht op het werkveld en is daarom in staat zich als medespeler op te stellen in plaats van iemand die aanwijzingen vanaf de zijlijn geeft."

GEMEENTE AMSTERDAM

"MDFnl heeft ons geholpen vat te krijgen op een lastig, veelomvattend proces om het beleid meer programmatisch en resultaatgericht aan te sturen. Ze heeft op een aansprekende manier geholpen om mensen mee te krijgen in dit proces".

GEMEENTE SCHAGEN

"MDFnl heeft een down to earth en prettige werkwijze, waarbij de klantvraag immer uitgangspunt is en ook het te leveren product geheel wordt aangepast aan de klant, waardoor het als eigen voelt en dus op draagvlak kan rekenen." 

GEMEENTE WAGENINGEN

"Gezamenlijk helder krijgen van probleem, doel en mogelijke oplossingen door goede facilitering en begeleiding. Een adviseur ‘hors catégorie’!"

"De MDF-ers hebben oog voor wat ik nodig had en aan kan. Ik heb nog nooit zo’n geweldig oog voor zowel inhoud van de opdracht als voor de kennis en kunde van opdrachtgever gezien! Dat resulteert in een geweldig goed product. Toen het echt spannend werd, voelde ik me veilig dankzij MDFnl!" 

INTERNATIONAL SPORTS ALLIANCE (ISA)

"MDFnl faciliteert op een interactieve en positieve manier een denk, groei, en ontwikkelproces van doelgerichte partnerschappen met een concreet actieplan als eindresultaat." 

"MDFnl biedt fantastische procesbegeleiders en onderzoekers die voor het beste eindresultaat gaan."

I+SOLUTIONS

"MDFnl heeft zeer kundige trainers, zeer praktische en innovatieve leermethoden en biedt goede begeleiding met actieve demonstraties. Dit heeft ons op individueel niveau en als team geholpen om vooruit te komen."

JAN ARENTSZ SCHOLENGEMEENSCHAP

"De Training Gesprekstechnieken van MDFnl is praktisch, leerzaam en concreet. Een must voor alle docenten." 

KARUNA FOUNDATION

"Het resultaat van de besprekingen was duidelijk en het doel van het gevoelsmatig één team zijn is bereikt. Ik ben ervan overtuigd dat we dit zullen voortzetten in dezelfde geest en begrip. Hartelijk dank voor het rapport en facilitatie!" 

KENTALIS

"Een praktijkgerichte cursus, direct toepasbaar in de praktijk, die je in staat stelt om het heft in eigen handen te nemen om je project te ordenen en in verschillende stadia keuzes te maken."

"Interesse in inhoud, respect voor diversiteit van betrokkenen en inzicht in processen leiden tot effectieve dynamiek"

"De MDFnl trainer is prettig in de omgang: vriendelijk en correct. De trainer was inhoudelijk goed op de hoogte en kon tegelijkertijd het onderwerp van een afstand bekijken. Hierdoor werd het proces optimaal bewaakt."

LTO NOORD

"MDFnl is een bureau met grote slagkracht door de korte lijnen en het duidelijke verhaal dat ze brengen."

MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN

"MDFnl is professioneel, adequeaat en heeft degelijke kennis van zaken van het veld." 

MINISTERIE VAN LANDBOUW NATUUR EN VOEDSELKWALITEIT

"MDFnl = 3E (Ervaring, Empathie, Expertise)"

MINISTERIE ONDERWIJS, CULTUUR EN WETENSCHAP - EMANCIPATIEFONDS

"MDFnl is deskundig, zorgvuldig en betrokken."

NEDERLANDS NORMALISATIE INSTITUUT (NEN)

"MDFnl heeft ons in verschillende trajecten ondersteund. Voor het vormen van zelfsturende teams heeft de ondersteuning van MDFnl een positieve bijdrage geleverd, waarvoor dank! Meedenken om de organisatie verder te brengen waarbij iedereen aan het woord komt onder enthousiasmerende leiding."

NETHERLANDS HELSINKI COMMITTEE

"Buitengewoon sterke facilitatie, zowel qua technische opzet als menselijke uitvoering"

STADSBEHEER DEN HAAG

"Het was een super geslaagde dag, vermoeiend maar ben heel blij met het resultaat!" 

STENDEN HOGESCHOOL

"Het is een erg goede teamdag geweest. MDFnl is op de achtergrond waar mogelijk en op de voorgrond waar nodig. Insights is een mooie methodiek, die mij aanspreekt, ook doordat het visueel goed is uitgewerkt."

STIMULAND

"De kracht van MDFnl zit voor mij in het maken van de verbinding tussen wetenschappelijke kennis en wereldwijde ervaring met de behoeften van onze mensen en onze organisatie."

PAX FOR PEACE

"De MDFnl trainster was zeer enthousiasmerend en zeer kundig, flexibel en open. Hele fijne professional."

PROVINCIE GELDERLAND

"Ontwikkeling is als een reis naar het onbekende, MDFnl laat op inspirerende wijze zien hoe die reis te maken."

"MDFnl is in staat op basis van abstracte wensen een training op maat te maken voor onze medewerkers die in een dag gegeven en waar deelnemers van verschillende niveau`s en pluimage allemaal enthousiast over waren." 

"Doel, resultaat, tijdigheid van uitvoering en prijs van de opdracht absoluut in evenwicht."

"MDFnl weet het doel altijd met voor ons vernieuwende vormen te bereiken."

"MDFnl staat voor focus, flexibiliteit en verbinding."

WETLANDS INTERNATIONAL

"Uitstekende expertise om collectieve participatie te bewerkstelligen en om knelpunten onder ogen te zien. MDFnl speelde een cruciale rol om voorwaarts te gaan tijdens verschillende sessies, toen ik dacht dat we een doodlopende weg ingeslagen waren."

WOORD&DAAD

"De MDFnl adviseur is geïnformeerd, gecommitteerd en flexibel inspelend op de dynamiek van het proces".