MISSIE

MDFnl zet zich in voor organisaties die een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben en of nemen. De interventies van MDFnl zorgen ervoor dat mensen en organisaties beter grip krijgen op de interne dynamiek en externe positionering van de organisatie en beter in staat zijn hun maatschappelijke functie te vervullen.

De interesse en bereidheid om te leren en ideeen te delen met anderen, de mogelijkheid om complexe zaken eenvoudig te maken, en het besef dat kennis en ervaring al beschikbaar is in het netwerk, de organisatie en individuen, staan centraal in alle diensten van MDFnl.

VISIE

Wij geloven dat in ontwikkeling, verandering centraal staat. Leerprocessen kunnen je daarbij ondersteunen. In onze visie gaat leren niet alleen over de overdracht van kennis of de beschikbaarheid van informatie. Pas wanneer deelnemers actief worden betrokken om inzichten te verkrijgen en vaardigheden aan te leren, kunnen zij het geleerde echt toepassen.Confucius onderkende dit al in 450 B.C: 'Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien, dan onthoud ik het misschien. Laat het me beleven, en ik zal het begrijpen.'

Daarom maken wij in onze trainingen en werksessies gebruik van interactieve, vaak visuele methoden om mensen en organisaties uit te dagen, te stimuleren en te inspireren om kennis, gedrag en vaardigheden aan te leren.

Samen leven
Samen verbeteren
Samen werken

 wie zijn wij  > missie en visie